"Geografii" pe net

"Geografii" au activat din 2009 până în 2015 în campionatul de fotbal pe teren sintetic "Fair Play". În primul sezon, Geografii au încheiat pe locul 13 în divizia H, iar în sezonul 2010-2011 echipa a ocupat un onorabil loc 4 în aceeaşi divizie. Ca urmare a restructurării campionatului, în sezonul 2011-2012 Geografii au evoluat în divizia F, unde au terminat pe locul 9. În sezonul 2012-2013, numărul de echipe dintr-o divizie s-a redus de la 20 la 14 iar Geografii au încheiat pe locul 5, după play-off. Datorită unei noi comprimări a numărului de divizii, Geografii au evoluat în divizia E în sezonul 2013-2014, terminând pe poziția a patra. Reducerea campionatului la patru divizii din sezonul 2014-2015 a făcut ca Geografii să joace în divizia D, încheind acest campionat pe locul 6. Echipa a avut la bază cadrele didactice de la Facultatea de Geografie a Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, a căror activitate fotbalistică, cu îndelungată tradiţie, a cunoscut o efervescenţă în ultimii ani, ca urmare a numărului tot mai mare de cadre didactice, iubitoare a sportului şi mişcării, dar mai ales datorită domnului profesor Dănuţ Petrea, decanul facultăţii, care i-a catalizat pe cei dornici de practicarea fotbalului. În timp, echipa a mai pierdut dintre aderenţii iniţiali, care treptat au fost înlocuiţi cu studenţi, masteranzi şi absolvenţi ai Facultăţii de Geografie.

joi, 31 mai 2012

Blogul echipei Geografii a depășit 3000 de vizualizări

La sfârșitul săptămânii trecute, blogul echipei Geografii a depășit 3000 de vizualizări, în total, de la data de la care a apărut prima postare, în iunie 2011. Dacă la început ritmul a fost mai lent, și prima mie s-a înregistrat în jurul sărbătorilor de iarnă (cu o medie de peste 200 de vizualizări lunar, începând cu luna octombrie a anului trecut, când blogul a depășit faza de experiment), în anul 2012 numărul de vizualizări s-a dublat, media fiind de peste 400 în fiecare lună. Astfel, s-a ajuns la 2000 de vizualizări în prima parte a lunii martie și la peste 3000 în prezent, în contextul unei creșteri aproape constante a numărului celor care accesează blogul. Ne-ar face plăcere să credem că acest fapt este consecința actualizării permanente a site-ului, cu informații relevante despre meciurile echipei, dar și a preocupării constante pentru a avea materiale oneste și nepărtinitoare, scrise într-un mod accesibil și corect.
În ceea ce privește țările de unde este accesat blogul, în mod firesc cele mai multe accesări se fac de pe teritoriul României (peste 2800 din cele aproape 3100 din momentul de față), având în vedere că audiența de bază este formată din membrii echipei și suporterii acesteia. Totuși, este interesant de remarcat că au existat vizualizări și din alte state, precum Germania (135), Statele Unite ale Americii (67), Rusia (58), Ucraina (12), Spania (5) etc. Ne bucurăm că avem audiență și în alte țări și chiar pe alte continente!
Cu această ocazie, le mulțumim tuturor celor care ne vizitează și fără de care entuziasmul cu care a fost început acest blog s-ar fi "stins" încetul cu încetul. Hai Geografii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu