"Geografii" pe net

"Geografii" au activat din 2009 până în 2015 în campionatul de fotbal pe teren sintetic "Fair Play". În primul sezon, Geografii au încheiat pe locul 13 în divizia H, iar în sezonul 2010-2011 echipa a ocupat un onorabil loc 4 în aceeaşi divizie. Ca urmare a restructurării campionatului, în sezonul 2011-2012 Geografii au evoluat în divizia F, unde au terminat pe locul 9. În sezonul 2012-2013, numărul de echipe dintr-o divizie s-a redus de la 20 la 14 iar Geografii au încheiat pe locul 5, după play-off. Datorită unei noi comprimări a numărului de divizii, Geografii au evoluat în divizia E în sezonul 2013-2014, terminând pe poziția a patra. Reducerea campionatului la patru divizii din sezonul 2014-2015 a făcut ca Geografii să joace în divizia D, încheind acest campionat pe locul 6. Echipa a avut la bază cadrele didactice de la Facultatea de Geografie a Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, a căror activitate fotbalistică, cu îndelungată tradiţie, a cunoscut o efervescenţă în ultimii ani, ca urmare a numărului tot mai mare de cadre didactice, iubitoare a sportului şi mişcării, dar mai ales datorită domnului profesor Dănuţ Petrea, decanul facultăţii, care i-a catalizat pe cei dornici de practicarea fotbalului. În timp, echipa a mai pierdut dintre aderenţii iniţiali, care treptat au fost înlocuiţi cu studenţi, masteranzi şi absolvenţi ai Facultăţii de Geografie.

miercuri, 6 iunie 2012

Ineficiență în atac, portar absent: Inter Junior - Geografii 4-1 (0-1)

Duminică, 3 iunie, de la ora 18, seria pozitivă a geografilor a fost întreruptă pe terenul CMC 1 de echipa care ocupă momentan ultima poziție a podiumului, Inter Junior. Înfrângerea s-a conturat în partea a doua a meciului, pe fondul ineficienței în atac și a lipsei unui portar titular. Pentru geografi au evoluat: Adrian Șelever, Iulian Doroftei, Horea Ionuț Meleg, Eusebio Man, Sabin Nicula, Mihai Petruț, Rareș Greța și Cătălin Palfi.
În prima repriză, în poartă a stat Adrian Șelever, care s-a achitat foarte bine de sarcini și nu a primit niciun gol! El a fost sprijinit de cei doi fundași, Iulian Doroftei și Horea Meleg, care de asemenea au făcut o repriză bună. În atac, lucrurile nu au mers la fel de bine, dar totuși am marcat un gol prin Mihai Petruț, din pasa lui Sebi Man.
Totul s-a modificat în a doua parte, când în poartă s-a făcut cu schimbul și s-au luat câteva goluri parabile, dar și pe un fond de instabilitate în defensivă. Toată lumea a dorit să marcheze, dar nimeni nu a mai reușit acest lucru, evident, cu excepția adversarilor, care, altfel, nu au arătat ca o echipă de pe podium, ci mai mult ca una care știe să profite la maximum de neputința și lipsa de inspirație a formației noastre. Cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Cătălin Palfi, care a șutat în bară. Spre final a apărut și oboseala, fizică (din cauza căldurii) dar și psihică, respectiv o stare de letargie specifică, cauzată de scorul de pe tabelă, care nu mai putea fi remontat.
Geografii au pierdut în fața unei echipe mai motivate, care luptă pentru promovare, dar asta nu poate scuza evoluția lor sub așteptări, mai ales că adversarii nu au demonstrat că ar avea o valoare net superioară. Să sperăm că ineficiența din acest meci va avea măcar darul de a ne motiva suplimentar pentru partida următoare, în compania "lanternei roșii", CPO.

2 comentarii:

  1. problema e la nivel managerial...poate daca am avea si noi o sticla de apa la meci...am presta mai bine...sa nu mai zic si de alte insuficiente...

    RăspundețiȘtergere
  2. Problemele manageriale apar mai ales când "managerul" este absent...

    RăspundețiȘtergere